Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Vlinderpasta met rode pestosaus

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Kook 400 gr vlinderpasta volgens de gebruiksaanwijzing in ruim water met
zout
gaar.
Verhit in een andere pan 1 eetlepel olijfolie en fruit hierin 1 uitgeperst
teentje knoflook ± 2 minuten.
Voeg 400 gr doperwtjes (diepvries), 1 potje rode pesto (125 ml) en 300 gr
surimiflakes of crabsticks toe.
Verwarm alles al roerend tot de doperwtjes gaar zijn (&pl

Bereiden

Kook 400 gr vlinderpasta volgens de gebruiksaanwijzing in ruim water met
zout
gaar.
Verhit in een andere pan 1 eetlepel olijfolie en fruit hierin 1 uitgeperst
teentje knoflook ± 2 minuten.
Voeg 400 gr doperwtjes (diepvries), 1 potje rode pesto (125 ml) en 300 gr
surimiflakes of crabsticks toe.
Verwarm alles al roerend tot de doperwtjes gaar zijn (± 15 minuten).
Breng op smaak met peper, zout en wat citroensap en garneer met basilicum.


Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Zalmspaghetti allaCarbonara
Tomatenpesto
Roergebakken asperges met lente-ui en dunne lintpasta
Spaghettimet geitenkaassaus en olijven
Pasta met pesto, rosbief en waterkers

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes